Over Muiden in Beweging

vcm_s_kf_repr_832x624

Na 10 jaar Muiden in Beweging is het tijd voor een nieuw jasje: Een nieuwe naam, logo en website:
http://www.amudayoga.nl
deze site zal vanaf 2024 komen te vervallen.

Initiatief
Nicole Dooper is initiatiefnemer van Muiden in Beweging. Nicole is geboren en getogen in Muiderberg en heeft zes jaar in Muiden gewoond. Zij miste een sportinitiatief in Muiden. Nicole is ervaren yogadocent op verschillende locaties zoals Haarlem, Amsterdam, Muiden en Almere leidt Retreats en Yoga-Events op onder andere Ibiza.

Muiden in beweging stelt zich ten doel  de sportbeoefening en lifestyle te bevorderen in principe  voor de inwoners van Muiden e.o.maar iedereen is welkom. Alle deelnemers worden lid van het platform , ook de “losse les” deelnemers. Het platform biedt mogelijkheden voor meerdere sportaanbieders om deel te nemen. Zo is er een samenwerking met “Beval Bewust” , die al jaren gespecialiseerd is in de Zwangerschapsyoga met geboorte voorbereiding.

Onze docenten

Susan geeft Vinyasa flow op maandag 20:00 uur, Sofie geeft yin/yang lessen op woensdag. Op de vrijdagochtend verzorgt Kristel 09:00 uur de Gentle flow.  Voor alle niveaus en leeftijden, waarbij je zelf de uitdaging op kan zoeken. Come flow with us!

Alle docenten zorgen voor een fijne plek waar beginners en wat meer beoefende Yogi’s hun practice kunnen volgen. Zij specialiseren zich allen in Vinyasa of Yin/Yang. Zij zijn er voor jou, dus durf rustig te vragen naar aanvulling of andere verzoekjes. De benodigde materialen zoals matjes , kussentjes, blokken en dekentjes zijn aanwezig, maar voel je vrij eigen materiaal te gebruiken.

Halima geeft de zwangerschapsyoga met geboortevoorbereiding. Haar lessen (anderhalf uur) in willekeurig te volgen blokken onderscheiden zich door een uiterst subtiele balans tussen bewegen en gesprek, waardoor je zowel fysiek als emotioneel een weldadige voorbereiding hebt op de aankomende bevalling.

Retreats en events op Ibiza
Muiden in Beweging breidt zich verder uit: en wel op Ibiza. Sinds 2018 is Nicole voor meerdere evenementen te vinden op het Spaanse eiland. Voor meer informatie over KAP (Kundalini Activation Process), Retreat en Ceremonie- mogelijkheden en andere spannende zaken: Check hier op de website of op Facebook en Instagram.

http://www.sthiraceremonies.com
kapbynicole
nicoledooper

Namasté.

PRIVACY BELEID van Muiden in Beweging

20180513 concept-privacybeleid-Muiden in Beweging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s