Zwangerschapsyoga met geboorte voorbereiding

Muiden in Beweging ism Beval Bewust gaan jou (en je partner) begeleiden bij de voorbereiding op deze nieuwe periode. Wij richten ons op ademhaling, beweging, ontspanning, maar ook de theorie en bevallingstechnieken krijgen aandacht. Kortom meer dan alleen zwangerschapsyoga. Je wordt als (aanstaande) moeder begeleid in deze bijzondere tijd om je voor te bereiden op de geboorte op zowel lichamelijk als emotioneel vlak.

Foto Halima
Halima, onze docent en oprichter van beval bewust

Iedere donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding in de sfeervolle Kazerne te Muiden. Leer te vertrouwen op je lijf. De cursus bestaat uit verschillende blokken, die niet perse in dezelfde volgorde hoeven te worden gevolgd. Instromen kan dan ook vanaf 12 weken. De cursus is een combinatie van Yoga, theorie en bevallingstechnieken.

Wat kan je verwachten: Ter voorbereiding op de bevalling richten wij ons tijdens de tienweekse cursus op de ademhaling, beweging , ontspanning, de theorie, bevallingshoudingen en perstechnieken

Liever (of misschien als aanvulling op de cursus maar dan met je partner) , een eendagscursus, dat kan in principe op de laatste zondag van de maand. De cursus duurt vijf uur incl. een gezamenlijke lunch. Deelname kan vanaf 30 weken.

De eendagscursus is voor jou en je geboortepartner

  • Het beoefenen van de op yoga gebaseerde oefeningen die jullie ondersteunen bij de bevalling.
  • De rol van de geboortepartner wordt besproken en jullie krijgen veel bruikbare tips
  • Theoretische informatie omtrent de bevalling en de opstart voor jullie kindje.